HALHUUR
Regels voor het (bij)huren
Werkwijze zoals we die hanteren voor het (bij)huren van de sporthal.

- Op vrijdag huren we normaal drie banen van acht tot tien uur.

- Zodra er een team thuis speelt huren we (als dat nog lukt) de hal bij tot half elf. Het competitieteam mag dan ongeveer de halve tijd twee banen gebruiken. Dit in afstemming met de andere aanwezigen en met name na de dubbels, omdat de ervaring leert dat er aan het begin van de avond meer recreanten willen spelen. Bovendien zijn extra banen met name nuttig wanneer het competitieteam de singles speelt.

- Als er twee of meer teams thuis spelen huren we de gehele hal tot half elf. (We kunnen helaas niet op voorhand vier banen huren.) Er zijn dan vier banen beschikbaar voor de competitie en bij drie of vier thuispelende teams zelfs meer.

- Zoals gezegd kunnen we niet van te voren vier banen huren, maar als de andere helft van de zaal niet verhuurd is mogen we de vierde baan erbij pakken. Dat gebeurt alleen als er meer dan acht spelers per recreatieve baan zijn (en de verwachting is dat zij nog langer zullen blijven spelen). Voor het bijhuren van de extra baan moet eerst een bestuurslid toestemming gevraagd worden (eventueel telefonisch). Dat bestuurslid zal dan ook vooraf de zaalbeheerder hierover informeren, zodat deze niet 'ontdekt' dat wij zonder te melden een baan extra in gebruik hebben genomen.